Play+Pray

Play + Pray is een peutergroep voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Er is een afwisselend programma onder leiding van twee enthousiaste en vakkundige leidsters, Eugenie van Rinsum-Wolfs en Ellen Verheul- Caves. PlayPray

De Play + Pray groep is een speelgroep waar kinderen kunnen ontdekken en leren. Daarnaast maken de kinderen op een speelse manier kennis met het geloof en leren ze dit samen te beleven. Terwijl de peuters spelen, hebben de moeders de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, koffie/thee te drinken en samen te bidden volgens het wereldwijde concept van biddende moeders.

Wanneer? Iedere donderdagochtend 9:30 -12:00 uur aan de Thomas van Kempenstraat te Tilburg (de groene poort, naast de kerk; dit is de achteringang PlayPrayvan de Margarita Mariakerk aan de Ringbaan West 300).

Wilt u uw kind opgeven of een ochtend meekijken kunt u contact opnemen met Eugenie van Rinsum (tel: 06-81981297/ e-mail: wolfs.jem@outlook.com)

Onze peuterspeelgroep heeft ook een blog!