15 april 2016

Eugenie heeft 9 dezelfde blauwe peuterstoeltjes kunnen kopen. Nog eentje erbij en het is compleet (10 kinderen max). Met geduld komt alles in orde!

Gisteren is Monica geweest met haar dochtertje Emma van 1 jaar.  Ze vond het heel gezellig zei ze. Ze was blij met het boek van biddende moeders om thuis te lezen.WP_20160414_10_58_56_Pro

En we hebben het eerste lieveheersbeestje gespot in de tuin, samen met Esther – ze wordt op 5 mei 2 jaar – en haar moeder. We hebben gekeken en genoten van alles wat tot bloei komt, naar aanleiding van het nieuwe liedje dat we vandaag geleerd hebben (Ik dank u Vader voor al wat leeft).

In de Akker hebben we weer samen pauze gehad en heel fijn gespeeld! Thomas en zijn vader Jan waren er weer gezellig bij!WP_20160414_10_38_12_Pro Esther wilde weer graag Roodkapje zijn en ook de jongens ook graag de wolf. We hebben groepsspelletjes gedaan met zang en dans en ook de ouders deden gezellig mee!

Jaga heeft ook weer trouw gebeden in de gebedsruimte. Heel goed is dat!

Almas heeft van mij een Italiaans boekje van Mothers Prayers gehad, zo kan ze straks in haar eigen taal meedoen.

We zijn deze ochtend ook naar de kapel gewandeld met de kinderen en hebben daar een kaarsje opgestoken met Kosmas en Cypriaan, samen hebben we gebeden en gezongen. En Ester is WP_20160414_11_32_21_Prodaar in slaap gevallen in de armen van Ellen. Ellen is echt een hele fijne, lieve, zorgzame en attente leidster. Ze zorgt er ook elke ochtend voor dat alles schoon is als we beginnen. Top!